Hoteller

Destination: Halong-bugten

Ambassador Cruise

Ambassador cruiseskibet er et luksus krydstogtskib i Halong bugten med sine 46 luksus værelser.

5/5

Størrelse: 46 værelser

Ambassador cruiseskibet er et luksus krydstogtskib i Halong bugten med sine 46 luksus værelser.

På skibet tilbydes der også aktiviteter som kajak sejlads iblandt de ikoniske klipper i bugten og hule vandringer i de betagende grotter der findes i Halong bugten

Skibet og personalet har fokus på førsteklasses service hvor man kan nyde en eftermiddag i jacuzzien med en drink eller en lækker middag på soldækket eller restauranten.

Kahytter

Alle værelser er moderne indrettet med eget bad, garderobe og en lækker balkon hvorfra man kan nyde et glas champagne der kan bestilles igennem skibets concierge.

 Skibet har 5 værelses typer som alle er dobbeltværelser og varierer fra 30m2 på standard værelset til 90m2 i deres ”presidential suite” som blandt andet har walk-in closet, egen vin bar og et spisebord med plads til 4 personer.

Gastronomi

Restauranten er anset som at være en 5* restaurant oplevelse, hvor fusionskøkkenet tilbyder den bedste kombination af vietnamesisk og europæisk madkultur.

Restauranten har et bredt udvalg i vine og drinks og tilbyder en fantastisk afternoon tea der indeholder alt hvad en afternoon tea skal.

Oplevelser

Oplev Halong Bay med et bredt udvalg af krydstogter.

Læs mere her.

Besøg Halong Bay på disse rejser

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person