Hoteller

Destination: Hanoi

JW Marriott Hanoi

JW Marriott Hanoi er et 5-stjernet luksushotel i Hanoi, der opfylder alle krav hvis du ønsker at krydre dine dage i Hanoi med lidt luksus lidt uden for alt kaosset i den indre by

5/5

Størrelse: 450 værelser

hotellet ligger mindre end 10 km fra centrum og er derfor lidt væk fra alt støjen. Hotellet er indrettet i en moderne bæredygtig stil og har indrettet hele den ottende etage til wellness med både spa, swimmingpool og fitnesscenter.

Rejser du med børn har JW Marriott Hanoi flere forskellige børnevenlig tilbud som madlavningsklasser for børn, skattejagter og mange andre specielle tilbud for børn.

Værelser

Hotellet har 14 forskellige værelses typer fra klassiske dobbeltværelser til deres overdådige presidential suite lokaliseret på en af de øverste etager med udsigt udover parken og byen.

Værelserne er alle indrettet i en moderne stil med store senge, gulv til loft vinduer med udsigt over enten parken eller floden, med gratis wifi og tv. Hotellet tilbyder connecting rooms til familier.

Gastronomi

JW Marriott Hanoi har 10 forskellige restauranter og barer der sikrer at du kan få lige det dit hjerte begærer. Du kan fx nyde en sund frokost eller afternoon tea i deres Lakeside Gardens, hvor du sidder i deres skønne gårdhave.

Ønsker du en gastronomisk oplevelse af topklasse, kan du prøve den moderne japanske gourmet restaurant Akira Back som er opkaldt efter den kendte chef kok Akira. Derudover finder man bla. restauranter som den franske grill, kantonesisk grill og dim sum, hotellet byder også på flere lounge barer som Smack Dab en moderne og hip lounge hvor der serveres lækre cocktails.

Ønsker man lidt musik sidst på dagen kan man besøge deres Cool Cats Jazz Club som tager dig tilbage til 1920’erne med både lokale og internationale artister samt lækre cocktails.

Oplevelser

Oplev kultur & historie, cykelture, ture med overnatning og mere i området omkring Hanoi.

Læs mere her.

Besøg Hanoi på disse rejser

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Smagen af Vietnam

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande.

12 dage fra 22.500 DKK /person

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 22.000 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Det bedste af Vietnam


Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

17 dage fra 22.500 DKK /person

Bjerge og strande i det nordlige og centrale Vietnam
Denne aktive rejse tager dig med til høje bjerge i Nordvietnam, lange hvide strande i Hoi An og grønne øer i Lan Ha bugten. 

13 dage fra 19.500 DKK /person