Skræddersyede eventyr

Vi har lang erfaring med at skræddersy rejser i Vietnam. Men hvad betyder det - i praktisk forstand?

Dine eventyr. Dine minder. Vores ansvar.

Vi ved, at der ikke er noget som “et eventyr passer alle” når det kommer til din rejse gennem Vietnam. Vi er alle forskellige; forskellige interesser, forskellige kulturer, forskellige måder at se på livet på. Dette afspejles også i den måde vi rejser på. Med dette i tankerne vil vi guide og rådgive dig, så vi sammen kan skabe den perfekte tur til dig og dine rejsekammerater.

Hvordan foregår det?

Ordering process - step 1 - send us your request

1. Send os en forespørgsel.

Når du begynder at kigge på rejse til Vietnam, kan du starte med at kontakte os. Inkluder så meget information som muligt, så vi bedst mulig kan skræddersy din rejse.

Ordering process - step 2 - we tailor the travel to your wishes

2. Vi kontakter dig. 

Vi ringer eller skriver til dig for uddybende information om dine ønsker. Gennem rådgivning og vejledning find vi det Vietnam-eventyr der passer bedst til dig.

Ordering process - step 3 - we agree

3. Modtag rejseforslag.

Du modtager et konkret rejseoplæg med dagsprogram og pris. Sammen laver vi justeringer af rejsen inden du endeligt bekræfter.

Ordering process - step 4 - we recieve your payment

4. Booking og betaling.

Vi booker og bekræfter din rejse. Du betaler depositum med det samme og resten af rejsen pris 60 dage før afrejse.

Ordering process - step 5 - the travel begins

5. Eventyret venter forude.

Rejsedokumenter er tilgængelige på din personlige side ca. 10 dage før afrejse. Du kan nu pakke kufferten og sætte kurs mod Vietnam.

Hvorfor skal du vælge Vietnam by Topas til at skræddersy dit eventyr?

Topas sælger kvalitetseventyr til Vietnam, et fantastisk land for alle at besøge. Med vores lange erfaring med at arrangere ture til Vietnam, vores eget kontor med lokale ansatte og vores egne lodges og transportmidler, har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med at finde drømmeferien. Vi kender landet ud og ind, og vi bruger denne viden i vores daglige dialog med vores gæster. Vi ønsker at designe ture, der viser dig det bedste Vietnam har at tilbyde og med en bred vifte af aktiviteter, du ellers ikke finder på det danske rejsemarked.

Når du rejser med Topas, har du adgang til personlig service og hjælp under hele din rejse. Fra før du bestiller din rejsepakke, indtil du er vendt hjem sikkert. Din rejse håndteres af Topas-kontorer i Danmark og Vietnam for at sikre, at du får den bedste service, når det er nødvendigt. På en Topas-rejse i Vietnam sørger vi også for din transport rundt i landet. På denne måde kan du slappe af og være sikker på, at vores chauffører og guider altid er klar til at hjælpe dig med det næste trin på din rejse. Hvis du vil vide mere om vores rejsepakker, bedes du kontakte os for yderligere information.

Vietnam by Topas er en del af det danske firma Topas Leasure Group, der er kendt for kvalitetsrejser over hele verden. Når du rejser med os, er du dækket af Den Danske Rejsegarantifond. Topas er også medlem af Foreningen af danske rejsebureauer og rejsearrangører.

Hoi An beach basket boat