Smagen af Vietnam

Pris fra 22.500 DKK / person

Se det smukke Nordvietnam og afslut rejsen med afslapning ved Hoi Ans hvide sandstrande. Denne rejse starter i hovedstaden Hanoi, byen med høj puls, gadekøkkenernes fantastiske idérigdom og glade smil fra lokale.

Efter storbyen Hanoi venter eventyret i bjergene, med overnatning i minoritetslandsbyen Nam Cang og senere på bjergtoppen hos Topas Ecolodge. Efter et Halong Cruise slutter rejsen i Hoi An.

Ønsker du at fordybe dig lidt mere i nord og midt Vietnam, kan du udvide turen med 5 dage. Her får du mere tid til at fordybe dig i den traditionsrige hovedstad Hanoi og gå på opdagelse i de frodige bjerge på grænsen til Kina.
Efter cruiset i Lan Ha bugten, fortsætter du til et dejligt ”farmstay” i Dong Hoi området. Rejsen slutter med kejserbyen Hué og afslapning ved Hoi An´s hvide sandstrande.

Hvor længe vil du rejse?

Rejsen dag for dag

  Aktivitet Overnatning
Dag 1 Fly til Hanoi
Vores rejser er baseret på afrejse fra Københavns Lufthavn, men er du interesseret i afrejse fra andre lufthavne kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Inkluderede måltider: - / - / - (der serveres måltider og snack ombord på flyet på de oversøiske flyvninger)
Dag 2 Ankomst Hanoi Hong Ngoc Dynastie
Når du lander i Noi Bai, Hanoi lufthavn, byder vores chauffør dig velkommen og kører dig til dit hotel i Hanoi.

Resten af dagen kan du på egen hånd få et første indtryk af farverige Hanoi eller slappe af efter rejsen.

Inkluderede måltider: - / - / -
Dag 3 Minoriteter i bjergene i Sapa Topas Riverside Lodge
Tidligt om morgenen vil Topas Mountain Express samle dig op på hotellet i Hanoi, og så er der afgang mod Thanh Phu-broen og Nam Cang.  Efter en kort gåtur gennem landsbyen Nam Cang vil du være fremme til en sen frokost på det nyrenoverede Topas Riverside Lodge, der i 2020 har fået installeret badeværelser på alle værelser, større køkken og dansk manager.

Om eftermiddagen går vi på opdagelse i en typisk landsby beboet af Rød Dao-folket. Vi er i den mere uberørte ende af Sapa-området, og her bærer Rød Dao-kvinderne stadig nogle af de mest farverige og rigt udsmykkede dragter blandt alle Vietnams etniske grupper.

Rød Dao udfolder især deres talenter indenfor helbredende bade, naturmedicin og broderier. Sammen med den lokale guide udforsker du landsbyen og ser, hvordan Rød Dao’erne producerer rispapir, sølvsmykker og broderier.

Tilbage på lodgen har du mulighed for at prøve et af de helbredende bade tilsat specielle urter, som din vært har indsamlet i junglen, der begynder lige bag huset. En helt særlig og livgivende oplevelse.

Middagen serveres på terrassen med udsigt over floden.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad

Selv-guidet cykeltur

Udforsk Sapa Regionens bjerge og dale i dit eget tempo på denne unikke Topas Selvguidede Cykeltur Du kan nyde friheden og oplevelserne i dit...
Pris1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Selv-guidet cykeltur
+1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 4 Vandring i junglen Topas Ecolodge
I dag skal du lidt nærmere junglen. Sammen med den lokale guide går du fra morgenstunden på opdagelse i på kanten af den uberørte natur.  Du skal både opleve den vilde natur med alle duftene og lydene og også møde de mennesker, der lever i og af naturen.

Jo højere du bevæger dig op, desto vildere og mere imponerende bliver landskabet, træer veksler med bambus, tæt skov med åbne stykker. Der dufter stedvis bekendt af den kardemomme, der dyrkes lige her på skråningerne, og som er et vigtigt krydderi i mange af de lokale retter.

De lokale du møder heroppe har gang i arbejdet med deres marker eller er ved at hente planter og træer fra junglen som skal anvendes i husholdningen hjemme i landsbyen.

Tag en velfortjent pause ved det lille vandløb, der løbet ud fra bjerget, smid skoene, nyd vandets rislen og dyp bare fødderne i det kølige vand. Måske endda en dukkert.

I dag er en dag, hvor du har god tid til at nyde den omgivende natur, lytte til junglens fugle og bare være til stede midt i al det overvældende grønne.

Du spiser frokost på Topas Riverside Lodge inden du kører med shuttlebus til Topas Ecolodge.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 5 Tilbage til Hanoi Hong Ngoc Dynastie
Det meste af dagen er til din egen disposition i og omkring Topas Ecolodge. Her er skønt at være være, så måske er det bare det du skal – nyde stedets faciliteter, pool med udsigt over bjergene, spa afdeling, slappe af med en bog eller gå lidt rundt i omegnen, hvor der er rigeligt at se på. Vil du lidt længere omkring, har du mulighed for at låne en af lodgens gode mountainbikes.

Du kan også tage shuttlebussen til Sapa, den nærmeste større by og et center for turister og lokale i området. Det er også muligt at tage på en halvdags tur til det højeste bjerg i Indokina, Mt. Fansipan (3.143 m.o.h.) med en nyanlagt kabelbane.

Topas Mountain Express kører fra Sapa kl. 14 og fra Topas Ecolodge kl. 15 og bringer dig direkte til hotellet i Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 6 Hanoi Hong Ngoc Dynastie
Dag 7 Lan Ha Bay La Pinta
Efter morgenmaden er det tid til at sætte kurs mod Lan Ha bugten. Lan Ha bugten er nabo bugt til den mere kendte, og overfyldte, Halong bugt. I Lan Ha har du samme imponerende natur, men deler pladsen med færre mennesker.

Du bliver kørt direkte ud til havet og molen, hvor en mindre båd sejler dig ud til det større skib, der skal sejle dig rundt i Lan Ha-bugten. Skibet bliver også dit hjem de næste dage, og derfor får du en god introduktion til skibet og sikkerheden ombord under velkomstdrinken.

Undervejs til Cat Ba-øen sejler du forbi masser af småøer, gennem kanaler og ud gennem Cat Ba-nationalparken. Hundredevis af smukke kalkstensklipper rejser sig op af havet, rovfuglene cirkler og fiskerbåde tøffer frem og tilbage.

Efter en liflig frokost med alt godt fra havet, fanget lige udenfor, er der landgang på Cat Ba-øen, hvor en bus kører dig Trung Trang-hulen inde i den fredede skov midt på øen. På en kort guidet vandretur i skoven bliver du introduceret til nationalparken og den tropiske natur.

Derefter er der mulighed for badning og kajakroning.
Tilbage på båden vil kokkene introducere dig til traditionel vietnamesisk madlavning. Måske får du lært et par nye tricks, der kan dupere hjemme i Danmark…

Middagen serveres om bord.
Efter middagen kan du prøve kræfter med blækspruttefiskeri eller nyde fritiden på din kahyts private balkon.

(M / F / A)
Dag 8 Hoi An Hoi An Garden Villa
Vågn op midt i bugten, indånd den friske luft, se solopgangen på den brede horisont og beundre det betagende øhav. En kort sejltur i mindre båd tager dig til et nærliggende fiskeriområde med rigtig fine muligheder for billeder.

Tilbage på cruiseskibet kan du nyde morgenmaden, inden turen går mod Dark & Bright hulen. For at komme helt hen til hulen skal du sejle med bambusbåd.

Cruiseskibet serverer en lækker afskedsbrunch inden deres limousine service kører dig retur til Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -

Hoi An - 2 dages oplevelses pakke

Oplev historiske Hoi An til fods, på cykel og i kajak med denne pakke af guidede ture i Hoi An og området omkring. Dag 1 Guidet cykeltur på...
Pris1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Hoi An - 2 dages oplevelses pakke
+1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 9 Hoi An Hoi An Garden Villa
I dag er du på egen hånd I Hoi An og her er rigeligt at se på. Den gamle by er gennemskåret af kanaler og du kan overalt finde spor fra de mange handelsfolk, der i århundreder har besøg byen. Portugisere, hollændere, arabere, kinesere, franskmænd – alle har de været her og sat deres præg. Med de mange interessante bygninger fra de forskellige epoker er det naturligt at byen har status som Unesco verdenskulturarv.

Sømænd har handlet her, og fået syet deres tøj i Hoi An siden byens storhedstid. Havnen er sandet til i dag, men det vrimler stadig med gode og billige skræddere, som syr efter mål og leverer fra dag til dag. Er det i Hoi An du skal have fornyet garderoben?

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 10 Hoi An Hoi An Garden Villa
Dag 11 Danang
Din hjemrejse er fra Danang lufthavn, kun en times kørsel fra Hoi An, og du kan bruge dagen på at få de sidste oplevelser med, inden chaufføren kører dig til lufthavnen.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 12 Hjemkomst Denmark

Fra 22.500 DKK / voksen

Fra 16.400 DKK / barn

+ 3.400 DKK for single rejsende

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Vietnam t/r
 • Al lokal transport i privat bil med chauffør med mindre andet er angivet
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansat i Vietnam under hele rejsen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyrer på alle inkluderede udflugter
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til lokale guider/portere/chauffører

Indhent rejsetilbud

  Aktivitet Overnatning
Dag 1 Fly til Hanoi
Vores rejser er baseret på afrejse fra Københavns Lufthavn, men er du interesseret i afrejse fra andre lufthavne kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Inkluderede måltider: - / - / - (der serveres måltider og snack ombord på flyet på de oversøiske flyvninger)
Dag 2 Ankomst Hanoi Hong Ngoc Dynastie
Når du lander i Noi Bai, Hanoi lufthavn, byder vores chauffør dig velkommen og kører dig til dit hotel i Hanoi.

Resten af dagen kan du på egen hånd få et første indtryk af farverige Hanoi eller slappe af efter rejsen.

Inkluderede måltider: - / - / -
Dag 3 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Dag 4 Minoriteterne i Sapa Topas Riverside Lodge
Tidligt om morgenen vil Topas Mountain Express samle dig op på hotellet i Hanoi, og så er der afgang mod Thanh Phu-broen og Nam Cang.  Efter en kort gåtur gennem landsbyen Nam Cang vil du være fremme til en sen frokost på det nyrenoverede Topas Riverside Lodge, der i 2020 har fået installeret badeværelser på alle værelser, større køkken og dansk manager.

Om eftermiddagen går vi på opdagelse i en typisk landsby beboet af Rød Dao-folket. Vi er i den mere uberørte ende af Sapa-området, og her bærer Rød Dao-kvinderne stadig nogle af de mest farverige og rigt udsmykkede dragter blandt alle Vietnams etniske grupper.

Rød Dao udfolder især deres talenter indenfor helbredende bade, naturmedicin og broderier. Sammen med den lokale guide udforsker du landsbyen og ser, hvordan Rød Dao’erne producerer rispapir, sølvsmykker og broderier.

Tilbage på lodgen har du mulighed for at prøve et af de helbredende bade tilsat specielle urter, som din vært har indsamlet i junglen, der begynder lige bag huset. En helt særlig og livgivende oplevelse.

Middagen serveres på terrassen med udsigt over floden.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad

Selv-guidet cykeltur

Udforsk Sapa Regionens bjerge og dale i dit eget tempo på denne unikke Topas Selvguidede Cykeltur Du kan nyde friheden og oplevelserne i dit...
Pris1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Selv-guidet cykeltur
+1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram

Minoriteter i Sapa

Dyk dybere ned i kulturen og dagligdagen for de farverige etniske minoriteter som bor i Sapa bjergene. Lech Dao landsbyen ligger i de kuperede...
Pris900 DKK / voksen · 600 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Minoriteter i Sapa
+900 DKK / voksen · 600 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 5 Vandring i junglen Topas Ecolodge
I dag skal du lidt nærmere junglen. Sammen med den lokale guide går du fra morgenstunden på opdagelse i på kanten af den uberørte natur.  Du skal både opleve den vilde natur med alle duftene og lydene og også møde de mennesker, der lever i og af naturen.

Jo højere du bevæger dig op, desto vildere og mere imponerende bliver landskabet, træer veksler med bambus, tæt skov med åbne stykker. Der dufter stedvis bekendt af den kardemomme, der dyrkes lige her på skråningerne, og som er et vigtigt krydderi i mange af de lokale retter.

De lokale du møder heroppe har gang i arbejdet med deres marker eller er ved at hente planter og træer fra junglen som skal anvendes i husholdningen hjemme i landsbyen.

Tag en velfortjent pause ved det lille vandløb, der løbet ud fra bjerget, smid skoene, nyd vandets rislen og dyp bare fødderne i det kølige vand. Måske endda en dukkert.

I dag er en dag, hvor du har god tid til at nyde den omgivende natur, lytte til junglens fugle og bare være til stede midt i al det overvældende grønne.

Du spiser frokost på Topas Riverside Lodge inden du kører med shuttlebus til Topas Ecolodge.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 6 Tilbage til Hanoi Hong Ngoc Dynastie
Det meste af dagen er til din egen disposition i og omkring Topas Ecolodge. Her er skønt at være være, så måske er det bare det du skal – nyde stedets faciliteter, pool med udsigt over bjergene, spa afdeling, slappe af med en bog eller gå lidt rundt i omegnen, hvor der er rigeligt at se på. Vil du lidt længere omkring, har du mulighed for at låne en af lodgens gode mountainbikes.

Du kan også tage shuttlebussen til Sapa, den nærmeste større by og et center for turister og lokale i området. Det er også muligt at tage på en halvdags tur til det højeste bjerg i Indokina, Mt. Fansipan (3.143 m.o.h.) med en nyanlagt kabelbane.

Topas Mountain Express kører fra Sapa kl. 14 og fra Topas Ecolodge kl. 15 og bringer dig direkte til hotellet i Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 7 Lan Ha Bay La Pinta
Efter morgenmaden er det tid til at sætte kurs mod Lan Ha bugten. Lan Ha bugten er nabo bugt til den mere kendte, og overfyldte, Halong bugt. I Lan Ha har du samme imponerende natur, men deler pladsen med færre mennesker.

Du bliver kørt direkte ud til havet og molen, hvor en mindre båd sejler dig ud til det større skib, der skal sejle dig rundt i Lan Ha-bugten. Skibet bliver også dit hjem de næste dage, og derfor får du en god introduktion til skibet og sikkerheden ombord under velkomstdrinken.

Undervejs til Cat Ba-øen sejler du forbi masser af småøer, gennem kanaler og ud gennem Cat Ba-nationalparken. Hundredevis af smukke kalkstensklipper rejser sig op af havet, rovfuglene cirkler og fiskerbåde tøffer frem og tilbage.

Efter en liflig frokost med alt godt fra havet, fanget lige udenfor, er der landgang på Cat Ba-øen, hvor en bus kører dig Trung Trang-hulen inde i den fredede skov midt på øen. På en kort guidet vandretur i skoven bliver du introduceret til nationalparken og den tropiske natur.

Derefter er der mulighed for badning og kajakroning.
Tilbage på båden vil kokkene introducere dig til traditionel vietnamesisk madlavning. Måske får du lært et par nye tricks, der kan dupere hjemme i Danmark…

Middagen serveres om bord.
Efter middagen kan du prøve kræfter med blækspruttefiskeri eller nyde fritiden på din kahyts private balkon.

(M / F / A)
Dag 8 Nattog til Dong Hoi Nattog
Vågn op midt i bugten, indånd den friske luft, se solopgangen på den brede horisont og beundre det betagende øhav. En kort sejltur i mindre båd tager dig til et nærliggende fiskeriområde med rigtig fine muligheder for billeder.

Tilbage på cruiseskibet kan du nyde morgenmaden, inden turen går mod Dark & Bright hulen. For at komme helt hen til hulen skal du sejle med bambusbåd.

Cruiseskibet serverer en lækker afskedsbrunch inden deres limousine service kører dig retur til Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 9 Dong Hoi Chay Lap Farmstay
Dong Hoi er hovedstaden i Quảng Bình-provinsen på den nordlige centrale kyst af Vietnam, kun 100 miles nord for den tidligere hovedstad Hue. Efter at være blevet splittet under Vietnamkrigen, er denne dejlige by kommet tilbage i bedre stand de seneste år.

Dong Hoi har en forskelligartet natur, der venter på dig. Er du til strand, kan du nyde livet på en 12 km lang kyst med hvide sandstrande. Er du til bjerge og grotter, er Dong Hoi startstedet for ture til populære Phong Nha. Her ligger blandt mange andre grotter også verdens største grotte Son Doong, men huler store nok til at rumme en jumbojet.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -

Tu Lan Grotterne - med overnatning i telt

For den eventyrlystne Vietnam-rejsende er Tu Lan grotterne et must. På denne tur til Tu Lan kommer du både rundt i grotterne, vandre, krydser...
Pris2.250 DKK / voksen
Nej tak!
Du har valgt Tu Lan Grotterne - med overnatning i telt
+2.250 DKK / voksen
Fjern fra rejseprogram

Tu Lan - heldags grotteudforsking

Brug en hel dag på at udforske Tu Lan grottesystemet, den uberørte jungle og kalkstens bjergregionen omkring grotterne. Et område der også...
Pris750 DKK / voksen
Nej tak!
Du har valgt Tu Lan - heldags grotteudforsking
+750 DKK / voksen
Fjern fra rejseprogram
Dag 10 Dong Hoi Chay Lap Farmstay
Dag 11 Hue Romance Hotel
Den gamle by Hue var hovedstaden i Vietnam fra 1802 til 1945 under kejserne af Nguyen-dynastiet. For rejsende, der er interesseret i arkitektur og kultur, er det et interessant rejsemål at udforske med nogle fascinerende buddhistiske templer, pagoder, paladser og grave.

I 1993 blev byen tildelt status af UNESCO verdensarvs sted. Byen har taget sin andel af skade og ødelæggelse under Vietnams turbulente nylige historie. I Vietnamkrigen (1947) var Hue stedet for en kamp mellem fransk soldater og Viet Minh. Igen, i 1968, under Tet Offensiven blev Hue bombet af Viet Cong og derefter plyndret af amerikanerne.

Ødelæggelsens mærker og kuglehuller kan stadig ses i bygninger, og reparationer finder stadig sted i dag for at hjælpe med at genoprette byen til sin tidligere herlighed.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 12 Hue Romance Hotel
Dag 13 Hoi An Hoi An Garden Villa
I dag er du på egen hånd I Hoi An og her er rigeligt at se på. Den gamle by er gennemskåret af kanaler og du kan overalt finde spor fra de mange handelsfolk, der i århundreder har besøg byen. Portugisere, hollændere, arabere, kinesere, franskmænd – alle har de været her og sat deres præg. Med de mange interessante bygninger fra de forskellige epoker er det naturligt at byen har status som Unesco verdenskulturarv.

Sømænd har handlet her, og fået syet deres tøj i Hoi An siden byens storhedstid. Havnen er sandet til i dag, men det vrimler stadig med gode og billige skræddere, som syr efter mål og leverer fra dag til dag. Er det i Hoi An du skal have fornyet garderoben?

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -

Hoi An - 2 dages oplevelses pakke

Oplev historiske Hoi An til fods, på cykel og i kajak med denne pakke af guidede ture i Hoi An og området omkring. Dag 1 Guidet cykeltur på...
Pris1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Hoi An - 2 dages oplevelses pakke
+1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 14 Hoi An Hoi An Garden Villa
Dag 15 Hoi An Hoi An Garden Villa
Dag 16 Transfer til Danang for fly til Denmark
Din hjemrejse er fra Danang lufthavn, kun en times kørsel fra Hoi An, og du kan bruge dagen på at få de sidste oplevelser med, inden chaufføren kører dig til lufthavnen.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 17 Ankomst in Denmark

Fra 22.500 DKK / voksen

Fra 13.700 DKK / barn

+ 4.400 DKK for single rejsende

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Vietnam t/r
 • Al lokal transport i privat bil med chauffør med mindre andet er angivet
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansat i Vietnam under hele rejsen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyrer på alle inkluderede udflugter
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til lokale guider/portere/chauffører

Indhent rejsetilbud

Indlæser indhold
Luk