Det bedste af Vietnam

Pris fra 22.450 DKK / person

Kom med på eventyr og oplev det bedste af Vietnam, når Topas viser vejen, fra det frodige Mekong delta og til de højeste bjerge i sydøst Asien.

Denne aktive rejse byder på let cykling langs bugtede kanaler, vandring langs grønne rismarker, besøg hos farverige bjergstammer og overnatning på Topas Ecolodge – udnævnt som Unique Lodge of the World af National Geographic.

Rejsen slutter af med et smukt mini-cruise i Lan Ha bugten, den autentiske del af Halong bugten.

Udvid turen til 21 dage og få i tillæg en eventyrlig oplevelse i Dong Hoi området, kendt for verdens største hule Son Doong og smuk natur.

Hvor længe vil du rejse?

Rejsen dag for dag

  Aktivitet Overnatning
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Vores rejser er baseret på afrejse fra Københavns Lufthavn, men er du interesseret i afrejse fra andre lufthavne kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Inkluderede måltider: - / - / - (der serveres måltider og snack ombord på flyet på de oversøiske flyvninger)
Dag 2 Ankomst i Ho Chi Minh City Blue Diamond
Når du lander i Tan Son Nhat lufthavn i Ho Cho Minh City (tidl. Saigon), byder vores chauffør dig velkommen og kører dig til dit hotel inde i byen.

Resten af dagen kan du gå på opdagelse på egen hånd i den livlige Ho Chi Minh City, eller slappe af efter rejsen.

Inkluderede måltider: - / - / -
Dag 3 Mekong - lokale markeder og kokkeskole Coco Riverside Lodge
Det er nu tid til at forlade den hektiske storby og begive dig ud i det naturskønne Mekong Delta. Efter morgenmaden vil vores chauffør køre dig de tre timer til Vung Liem ude i deltaet.

Efter frokost byder eftermiddagen på cykeltur. Du cykler ad stille småveje, forbi andegårde, gennem rismarker, sivskove og utallige små landsbyer. Undervejs besøger du en dragefrugt-plantage og kan også smage på frugten i haven. Du kommer også på besøg hos den lokale bonde Hr. Cong. Her vil du se, hvordan han laver den unikke og nærende fødevare - poppede ris (en slags ris-popcorn), han vil også vise dig den blanding af traditionelle og moderne landbrugsmetoder som benyttes i dag.

Eftermiddagen afsluttes med et besøg i hos naboen. Her vil en krigsveteran fremføre traditionel vietnamesisk musik - i fakkelbelysning - faklerne er de lokale Poon Sticks.

Aftenen bliver din introduktion til vietnamesisk madlavning og du får selv lov at prøve kræfter i køkkenet. Det er en sjov og lærerig oplevelse, og du kan således tage et lille stykke vietnamesisk kultur med hjem.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / Aftensmad
Dag 4 På cykel og i båd dybere ind i Mekong deltaet Coco Riverside Lodge
Mens du nyder din morgenmad har vietnameserne allerede lastet deres både og er på vej til markederne og fabrikkerne med især kokosnødder. Trafikken på floden er livlig, børn sejles til skole, de voksne på arbejde eller til Cao Dai-templet.
På dagens tur kan du på nært hold opleve hvordan kokosnødder forarbejdes på fabrikkerne.

Frokosten nyder du tilbage på lodgen, når du er tilbage fra dagens bådtur.

Om eftermiddagen cykler du, sammen med guiden, ud og ser hvordan de lokale forarbejder ris og vi besøger også det mere end 200 år gamle Chua Xu-templet, hvor lokalbefolkningen og besøgende fra andre provinser kommer for at bede. Cykelturen forsætter gennem marker, over kanaler og med stop i smukke landsbyer, inden du returnerer til lodgen.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad
Dag 5 Fly til Hoi An og tid på egen hånd Hoi An Garden Villa
I dag er du på egen hånd I Hoi An og her er rigeligt at se på. Den gamle by er gennemskåret af kanaler og du kan overalt finde spor fra de mange handelsfolk, der i århundreder har besøg byen. Portugisere, hollændere, arabere, kinesere, franskmænd – alle har de været her og sat deres præg. Med de mange interessante bygninger fra de forskellige epoker er det naturligt at byen har status som Unesco verdenskulturarv.

Sømænd har handlet her, og fået syet deres tøj i Hoi An siden byens storhedstid. Havnen er sandet til i dag, men det vrimler stadig med gode og billige skræddere, som syr efter mål og leverer fra dag til dag. Er det i Hoi An du skal have fornyet garderoben?

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -

Hoi An - 2 dages oplevelses pakke

Oplev historiske Hoi An til fods, på cykel og i kajak med denne pakke af guidede ture i Hoi An og området omkring. Dag 1 Guidet cykeltur på...
Pris1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Hoi An - 2 dages oplevelses pakke
+1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 6 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 7 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 8 Videre til Danang Nattog - Danang til Hanoi
Dag 9 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Vietnams hovedstad, Hanoi, er som et levende museum; et fascinerende indblik i en asiatisk by fra gammel tid, men stadig sprudlende med energi og tempoet i en moderne storby.

Motorcykler, fodgængere, cykler og biler er i alle retninger rundt i de smalle gader, mens turister forsigtigt forsøge at navigere imellem dem. At forsøge at krydse vejen er en udfordring i sig selv og kræver en smule nerve de første gange du gør det! Men hurtigt lærer du at et stabilt tempo og kun have blik for de ting der foregår foran dig er nok til at færdes sikkert.

Overalt er der aktivitet og støj. Alt liv ser ud til at foregå udendørs på de travle gader; arbejde, spise, lave mad, lege, skabe, fodre babyer, grine eller bare sidde og snakke.

Stå tidligt op og gå en tur omkring Hoan Kiem Lake kl. 5 om morgenen, og du vil opleve hvordan de lokale starter dagen med forskellige former for motion.

Husk at gå ind på en af de talrige street food steder, og nyd den lokale mad.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 10 Minoritetslandsbyen Nam Cang i Sapa Topas Riverside Lodge
Tidligt om morgenen vil Topas Mountain Express samle dig op på hotellet i Hanoi, og så er der afgang mod Thanh Phu-broen og Nam Cang.  Efter en kort gåtur gennem landsbyen Nam Cang vil du være fremme til en sen frokost på det nyrenoverede Topas Riverside Lodge, der i 2020 har fået installeret badeværelser på alle værelser, større køkken og dansk manager.

Om eftermiddagen går vi på opdagelse i en typisk landsby beboet af Rød Dao-folket. Vi er i den mere uberørte ende af Sapa-området, og her bærer Rød Dao-kvinderne stadig nogle af de mest farverige og rigt udsmykkede dragter blandt alle Vietnams etniske grupper.

Rød Dao udfolder især deres talenter indenfor helbredende bade, naturmedicin og broderier. Sammen med den lokale guide udforsker du landsbyen og ser, hvordan Rød Dao’erne producerer rispapir, sølvsmykker og broderier.

Tilbage på lodgen har du mulighed for at prøve et af de helbredende bade tilsat specielle urter, som din vært har indsamlet i junglen, der begynder lige bag huset. En helt særlig og livgivende oplevelse.

Middagen serveres på terrassen med udsigt over floden.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad

Selv-guidet cykeltur

Udforsk Sapa Regionens bjerge og dale i dit eget tempo på denne unikke Topas Selvguidede Cykeltur Du kan nyde friheden og oplevelserne i dit...
Pris1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Selv-guidet cykeltur
+1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram

Minoriteter i Sapa

Dyk dybere ned i kulturen og dagligdagen for de farverige etniske minoriteter som bor i Sapa bjergene. Lech Dao landsbyen ligger i de kuperede...
Pris900 DKK / voksen · 600 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Minoriteter i Sapa
+900 DKK / voksen · 600 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 11 Sapa Topas Riverside Lodge
Dag 12 Sapa Topas Ecolodge
Dag 13 Fra bjergene til Hanoi Hong Ngoc Dynastie
Det meste af dagen er til din egen disposition i og omkring Topas Ecolodge. Her er skønt at være være, så måske er det bare det du skal – nyde stedets faciliteter, pool med udsigt over bjergene, spa afdeling, slappe af med en bog eller gå lidt rundt i omegnen, hvor der er rigeligt at se på. Vil du lidt længere omkring, har du mulighed for at låne en af lodgens gode mountainbikes.

Du kan også tage shuttlebussen til Sapa, den nærmeste større by og et center for turister og lokale i området. Det er også muligt at tage på en halvdags tur til det højeste bjerg i Indokina, Mt. Fansipan (3.143 m.o.h.) med en nyanlagt kabelbane.

Topas Mountain Express kører fra Sapa kl. 14 og fra Topas Ecolodge kl. 15 og bringer dig direkte til hotellet i Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 14 Cruise i Lan Ha Bay La Pinta
Efter morgenmaden er det tid til at sætte kurs mod Lan Ha bugten. Lan Ha bugten er nabo bugt til den mere kendte, og overfyldte, Halong bugt. I Lan Ha har du samme imponerende natur, men deler pladsen med færre mennesker.

Du bliver kørt direkte ud til havet og molen, hvor en mindre båd sejler dig ud til det større skib, der skal sejle dig rundt i Lan Ha-bugten. Skibet bliver også dit hjem de næste dage, og derfor får du en god introduktion til skibet og sikkerheden ombord under velkomstdrinken.

Undervejs til Cat Ba-øen sejler du forbi masser af småøer, gennem kanaler og ud gennem Cat Ba-nationalparken. Hundredevis af smukke kalkstensklipper rejser sig op af havet, rovfuglene cirkler og fiskerbåde tøffer frem og tilbage.

Efter en liflig frokost med alt godt fra havet, fanget lige udenfor, er der landgang på Cat Ba-øen, hvor en bus kører dig Trung Trang-hulen inde i den fredede skov midt på øen. På en kort guidet vandretur i skoven bliver du introduceret til nationalparken og den tropiske natur.

Derefter er der mulighed for badning og kajakroning.
Tilbage på båden vil kokkene introducere dig til traditionel vietnamesisk madlavning. Måske får du lært et par nye tricks, der kan dupere hjemme i Danmark…

Middagen serveres om bord.
Efter middagen kan du prøve kræfter med blækspruttefiskeri eller nyde fritiden på din kahyts private balkon.

(M / F / A)
Dag 15 Cruise i Lan Ha Bay Hong Ngoc Dynastie
Vågn op midt i bugten, indånd den friske luft, se solopgangen på den brede horisont og beundre det betagende øhav. En kort sejltur i mindre båd tager dig til et nærliggende fiskeriområde med rigtig fine muligheder for billeder.

Tilbage på cruiseskibet kan du nyde morgenmaden, inden turen går mod Dark & Bright hulen. For at komme helt hen til hulen skal du sejle med bambusbåd.

Cruiseskibet serverer en lækker afskedsbrunch inden deres limousine service kører dig retur til Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 16 Hanoi på egen hånd før hjemrejsen påbegyndes
Dag 17 Ankomst i Danmark

Fra 22.450 DKK / voksen

Fra 17.900 DKK / barn

+ 3.950 DKK for single rejsende

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Vietnam t/r
 • Al lokal transport i privat bil med chauffør med mindre andet er angivet
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansat i Vietnam under hele rejsen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyrer på alle inkluderede udflugter
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til lokale guider/portere/chauffører

Indhent rejsetilbud

  Aktivitet Overnatning
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 2 Ankomst til Ho Chi Minh City Blue Diamond
Når du lander i Tan Son Nhat lufthavn i Ho Cho Minh City (tidl. Saigon), byder vores chauffør dig velkommen og kører dig til dit hotel inde i byen.

Resten af dagen kan du gå på opdagelse på egen hånd i den livlige Ho Chi Minh City, eller slappe af efter rejsen.

Inkluderede måltider: - / - / -
Dag 3 Ho Chi Minh City på egen hånd Blue Diamond

Saigon før og nu

Kom helt tæt på Ho Chi Minh City og Vietnam krigen med denne udflugtspakke. Dagen starter med et besøg i Cu Chi tunnelerne. Cu Chi ligger...
Pris1.500 DKK / voksen · 1.150 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Saigon før og nu
+1.500 DKK / voksen · 1.150 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 4 Mekong deltaet Coco Riverside Lodge
Det er nu tid til at forlade den hektiske storby og begive dig ud i det naturskønne Mekong Delta. Efter morgenmaden vil vores chauffør køre dig de tre timer til Vung Liem ude i deltaet.

Efter frokost byder eftermiddagen på cykeltur. Du cykler ad stille småveje, forbi andegårde, gennem rismarker, sivskove og utallige små landsbyer. Undervejs besøger du en dragefrugt-plantage og kan også smage på frugten i haven. Du kommer også på besøg hos den lokale bonde Hr. Cong. Her vil du se, hvordan han laver den unikke og nærende fødevare - poppede ris (en slags ris-popcorn), han vil også vise dig den blanding af traditionelle og moderne landbrugsmetoder som benyttes i dag.

Eftermiddagen afsluttes med et besøg i hos naboen. Her vil en krigsveteran fremføre traditionel vietnamesisk musik - i fakkelbelysning - faklerne er de lokale Poon Sticks.

Aftenen bliver din introduktion til vietnamesisk madlavning og du får selv lov at prøve kræfter i køkkenet. Det er en sjov og lærerig oplevelse, og du kan således tage et lille stykke vietnamesisk kultur med hjem.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / Aftensmad
Dag 5 Mekong deltaet Coco Riverside Lodge
Mens du nyder din morgenmad har vietnameserne allerede lastet deres både og er på vej til markederne og fabrikkerne med især kokosnødder. Trafikken på floden er livlig, børn sejles til skole, de voksne på arbejde eller til Cao Dai-templet.
På dagens tur kan du på nært hold opleve hvordan kokosnødder forarbejdes på fabrikkerne.

Frokosten nyder du tilbage på lodgen, når du er tilbage fra dagens bådtur.

Om eftermiddagen cykler du, sammen med guiden, ud og ser hvordan de lokale forarbejder ris og vi besøger også det mere end 200 år gamle Chua Xu-templet, hvor lokalbefolkningen og besøgende fra andre provinser kommer for at bede. Cykelturen forsætter gennem marker, over kanaler og med stop i smukke landsbyer, inden du returnerer til lodgen.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad
Dag 6 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
I dag er du på egen hånd I Hoi An og her er rigeligt at se på. Den gamle by er gennemskåret af kanaler og du kan overalt finde spor fra de mange handelsfolk, der i århundreder har besøg byen. Portugisere, hollændere, arabere, kinesere, franskmænd – alle har de været her og sat deres præg. Med de mange interessante bygninger fra de forskellige epoker er det naturligt at byen har status som Unesco verdenskulturarv.

Sømænd har handlet her, og fået syet deres tøj i Hoi An siden byens storhedstid. Havnen er sandet til i dag, men det vrimler stadig med gode og billige skræddere, som syr efter mål og leverer fra dag til dag. Er det i Hoi An du skal have fornyet garderoben?

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -

Hoi An - 2 dages oplevelses pakke

Oplev historiske Hoi An til fods, på cykel og i kajak med denne pakke af guidede ture i Hoi An og området omkring. Dag 1 Guidet cykeltur på...
Pris1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Hoi An - 2 dages oplevelses pakke
+1.900 DKK / voksen · 1.550 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 7 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 8 Hoi An på egen hånd Hoi An Garden Villa
Dag 9 Dong Hoi - natur Chay Lap Farmstay
Dong Hoi er hovedstaden i Quảng Bình-provinsen på den nordlige centrale kyst af Vietnam, kun 100 miles nord for den tidligere hovedstad Hue. Efter at være blevet splittet under Vietnamkrigen, er denne dejlige by kommet tilbage i bedre stand de seneste år.

Dong Hoi har en forskelligartet natur, der venter på dig. Er du til strand, kan du nyde livet på en 12 km lang kyst med hvide sandstrande. Er du til bjerge og grotter, er Dong Hoi startstedet for ture til populære Phong Nha. Her ligger blandt mange andre grotter også verdens største grotte Son Doong, men huler store nok til at rumme en jumbojet.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -

Tu Lan Grotterne - med overnatning i telt

For den eventyrlystne Vietnam-rejsende er Tu Lan grotterne et must. På denne tur til Tu Lan kommer du både rundt i grotterne, vandre, krydser...
Pris2.250 DKK / voksen
Nej tak!
Du har valgt Tu Lan Grotterne - med overnatning i telt
+2.250 DKK / voksen
Fjern fra rejseprogram

Tu Lan - heldags grotteudforsking

Brug en hel dag på at udforske Tu Lan grottesystemet, den uberørte jungle og kalkstens bjergregionen omkring grotterne. Et område der også...
Pris750 DKK / voksen
Nej tak!
Du har valgt Tu Lan - heldags grotteudforsking
+750 DKK / voksen
Fjern fra rejseprogram
Dag 10 Dong Hoi - natur Chay Lap Farmstay
Dag 11 Hanoi på egen hånd Nattog
Vietnams hovedstad, Hanoi, er som et levende museum; et fascinerende indblik i en asiatisk by fra gammel tid, men stadig sprudlende med energi og tempoet i en moderne storby.

Motorcykler, fodgængere, cykler og biler er i alle retninger rundt i de smalle gader, mens turister forsigtigt forsøge at navigere imellem dem. At forsøge at krydse vejen er en udfordring i sig selv og kræver en smule nerve de første gange du gør det! Men hurtigt lærer du at et stabilt tempo og kun have blik for de ting der foregår foran dig er nok til at færdes sikkert.

Overalt er der aktivitet og støj. Alt liv ser ud til at foregå udendørs på de travle gader; arbejde, spise, lave mad, lege, skabe, fodre babyer, grine eller bare sidde og snakke.

Stå tidligt op og gå en tur omkring Hoan Kiem Lake kl. 5 om morgenen, og du vil opleve hvordan de lokale starter dagen med forskellige former for motion.

Husk at gå ind på en af de talrige street food steder, og nyd den lokale mad.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 12 Den historiske by Ky Son Moon Garden
Start dagen med at deltage i de traditionelle Yi Jin Jing øvelser inden I kan nyde morgenmaden i de rolige omgivelser.

Formiddagens gåtur bringer jer rundt til de lokale landsbybeboere i Ky Son. I har mulighed for at deltage i bøndernes arbejde på markerne, og dermed få et bedre indtryk af hvordan Vietnameserne dyrker deres jord. Hvilken afgrøde der er i fokus afhænger selvfølgelig af årstiden, men søde kartofler, agurk, majs er gængse fødevarer, men måske kan I også møde lokale der er ved at forarbejde kasava.

Turen går også forbi den lokale børnehave og markedet med friske frugter og andre lokale fødevarer.

Om eftermiddagen er der mulighed for at fiske i homestayets sø, eller blot nyde en rolig eftermiddag i de grønne omgivelser.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad
Dag 13 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Dag 14 Sapa Topas Ecolodge

Selv-guidet cykeltur

Udforsk Sapa Regionens bjerge og dale i dit eget tempo på denne unikke Topas Selvguidede Cykeltur Du kan nyde friheden og oplevelserne i dit...
Pris1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Selv-guidet cykeltur
+1.800 DKK / voksen · 1.450 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram

Minoriteter i Sapa

Dyk dybere ned i kulturen og dagligdagen for de farverige etniske minoriteter som bor i Sapa bjergene. Lech Dao landsbyen ligger i de kuperede...
Pris900 DKK / voksen · 600 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Minoriteter i Sapa
+900 DKK / voksen · 600 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 15 Sapa Topas Ecolodge
Dag 16 Sapa Topas Riverside Lodge
Dag 17 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Dag 18 Cruise i Lan Ha Bay La Pinta
Efter morgenmaden er det tid til at sætte kurs mod Lan Ha bugten. Lan Ha bugten er nabo bugt til den mere kendte, og overfyldte, Halong bugt. I Lan Ha har du samme imponerende natur, men deler pladsen med færre mennesker.

Du bliver kørt direkte ud til havet og molen, hvor en mindre båd sejler dig ud til det større skib, der skal sejle dig rundt i Lan Ha-bugten. Skibet bliver også dit hjem de næste dage, og derfor får du en god introduktion til skibet og sikkerheden ombord under velkomstdrinken.

Undervejs til Cat Ba-øen sejler du forbi masser af småøer, gennem kanaler og ud gennem Cat Ba-nationalparken. Hundredevis af smukke kalkstensklipper rejser sig op af havet, rovfuglene cirkler og fiskerbåde tøffer frem og tilbage.

Efter en liflig frokost med alt godt fra havet, fanget lige udenfor, er der landgang på Cat Ba-øen, hvor en bus kører dig Trung Trang-hulen inde i den fredede skov midt på øen. På en kort guidet vandretur i skoven bliver du introduceret til nationalparken og den tropiske natur.

Derefter er der mulighed for badning og kajakroning.
Tilbage på båden vil kokkene introducere dig til traditionel vietnamesisk madlavning. Måske får du lært et par nye tricks, der kan dupere hjemme i Danmark…

Middagen serveres om bord.
Efter middagen kan du prøve kræfter med blækspruttefiskeri eller nyde fritiden på din kahyts private balkon.

(M / F / A)

Lan Ha Bay udvidet tur

Udvid cruiset i Lan Ha Bay med 1 dag, og kom på kajaktur mellem kalkstensøerne, på besøg på de hvide sandstrande der ligger spredt på øerne...
Pris1.500 DKK / voksen · 1.050 DKK / barn
Nej tak!
Du har valgt Lan Ha Bay udvidet tur
+1.500 DKK / voksen · 1.050 DKK / barn
Fjern fra rejseprogram
Dag 19 Hanoi på egen hånd Hong Ngoc Dynastie
Vågn op midt i bugten, indånd den friske luft, se solopgangen på den brede horisont og beundre det betagende øhav. En kort sejltur i mindre båd tager dig til et nærliggende fiskeriområde med rigtig fine muligheder for billeder.

Tilbage på cruiseskibet kan du nyde morgenmaden, inden turen går mod Dark & Bright hulen. For at komme helt hen til hulen skal du sejle med bambusbåd.

Cruiseskibet serverer en lækker afskedsbrunch inden deres limousine service kører dig retur til Hanoi.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 20 Hanoi på egen hånd
Dag 21 Ankomst i Danmark

Fra 25.150 DKK / voksen

Fra 17.950 DKK / barn

+ 5.600 DKK for single rejsende

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - Vietnam t/r
 • Al lokal transport i privat bil med chauffør med mindre andet er angivet
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansat i Vietnam under hele rejsen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyrer på alle inkluderede udflugter
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til lokale guider/portere/chauffører

Indhent rejsetilbud

Indlæser indhold
Luk