Det bedste af Sydvietnam

Pris fra 23.000 DKK / person

Denne aktive rejser tager dig med rundt i det sydlige Vietnam. Oplev Mekong Deltaet fra cykel og båd, kom på vandring i junglen i Nam Cat Tien Nationalpark, og på cykel fra bjergene til stranden.

Rejsen byder på et indblik i Vietnamesernes fortid og nutid. Cu Chi tunnellerne leverer indtryk fra en dyster periode med krig, Mekong Deltaet er kendt som Vietnams spisekammer og bjergene og junglen viser hvor fantastisk og varieret natur Vietnam har.

Rejsen dag for dag

  Aktivitet Overnatning
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Vores rejser er baseret på afrejse fra Københavns Lufthavn, men er du interesseret i afrejse fra andre lufthavne kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Inkluderede måltider: - / - / - (der serveres måltider og snack ombord på flyet på de oversøiske flyvninger)
Dag 2 Ankomst i Ho Chi Minh City Elios Hotel
Når du lander i Tan Son Nhat lufthavn i Ho Cho Minh City (tidl. Saigon), byder vores chauffør dig velkommen og kører dig til dit hotel inde i byen.

Resten af dagen kan du gå på opdagelse på egen hånd i den livlige Ho Chi Minh City, eller slappe af efter rejsen.

Inkluderede måltider: - / - / -
Dag 3 Cu Chi tunneller og Saigon by Night motorcykeltur Elios Hotel
Efter morgenmaden bliver du afhentet på hotellet og kørt de ca. 70 km til Cu Chi, hvor det enorme tunnelanlæg ligger. Et besøg i Cu Chi tunnelerne er et tilbageblik på Vietnams nære fortid. Du kommer med ned under jordens overflade, og kan på egen krop mærke hvordan det var at bevæge sig rundt i, og leve i, tunnelerne under Vietnamkrigen.

I Cu Chi ser du voldsomme bombekratere. USA bombede tæt her gennem store dele af krigen, og du ser også de dødelige fælder, der var et af vietcongs modsvar.

Midt på dagen er tilbage i Ho Chi Minh City, og du har god tid til at prøve verdenskendte vietnamesiske gadekøkken.

Sidst på eftermiddagen vil vores tur guide møde dig på hotellet og efterfølgende tage dig med rundt i Ho Chi Minh City bag på en Vespa.
Den erfarne chauffør er vant til storbyens trafik og sammen kører I ad smukt oplyste boulevarder, smalle gyder og travle gader.

Der er flere stop undervejs med mulighed for at smage på lokale specialiteter, pandekager og vietnamesiske nudler. Spisestederne er nøje udvalgte. Væk fra de gængse turiststeder, så du kommer til at spise lokal mad sammen med de lokale. Der er selvfølgelig også mulighed for at smage den behagelige vietnamesiske kaffe, endda mulighed for at lære kaffebrygningens kunst - på vietnamesisk.

Inden du kører tilbage til hotellet standser vi lige ved et beskedent sted med de herligste desserter.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / Aftensmad
Dag 4 Ud i Mekong Deltaet Coco Riverside Lodge
Det er nu tid til at forlade den hektiske storby og begive dig ud i det naturskønne Mekong Delta. Efter morgenmaden vil vores chauffør køre dig de tre timer til Vung Liem ude i deltaet.

Efter frokost byder eftermiddagen på cykeltur. Du cykler ad stille småveje, forbi andegårde, gennem rismarker, sivskove og utallige små landsbyer. Undervejs besøger du en dragefrugt-plantage og kan også smage på frugten i haven. Du kommer også på besøg hos den lokale bonde Hr. Cong. Her vil du se, hvordan han laver den unikke og nærende fødevare - poppede ris (en slags ris-popcorn), han vil også vise dig den blanding af traditionelle og moderne landbrugsmetoder som benyttes i dag.

Eftermiddagen afsluttes med et besøg i hos naboen. Her vil en krigsveteran fremføre traditionel vietnamesisk musik - i fakkelbelysning - faklerne er de lokale Poon Sticks.

Aftenen bliver din introduktion til vietnamesisk madlavning og du får selv lov at prøve kræfter i køkkenet. Det er en sjov og lærerig oplevelse, og du kan således tage et lille stykke vietnamesisk kultur med hjem.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / Aftensmad
Dag 5 Heldagstur i Mekong Deltaet Coco Riverside Lodge
Mens du nyder din morgenmad har vietnameserne allerede lastet deres både og er på vej til markederne og fabrikkerne med især kokosnødder. Trafikken på floden er livlig, børn sejles til skole, de voksne på arbejde eller til Cao Dai-templet.
På dagens tur kan du på nært hold opleve hvordan kokosnødder forarbejdes på fabrikkerne.

Frokosten nyder du tilbage på lodgen, når du er tilbage fra dagens bådtur.

Om eftermiddagen cykler du, sammen med guiden, ud og ser hvordan de lokale forarbejder ris og vi besøger også det mere end 200 år gamle Chua Xu-templet, hvor lokalbefolkningen og besøgende fra andre provinser kommer for at bede. Cykelturen forsætter gennem marker, over kanaler og med stop i smukke landsbyer, inden du returnerer til lodgen.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / Aftensmad
Dag 6 Fra Deltaet til junglen Ta Lai Langhus
Gå en tur rundt i det grønne nærområde efter morgenmaden. De lokale vil vise dig hvordan de anvender bladene fra kokosplanten til byggemateriale og til at lave fakler, de såkaldte "Poon sticks".

Turen går nu fra det frodige, men flade Mekong Delta, til den grønne og mere kuperede Nam Cat Tien Nationalpark. Køreturen tager omkring 6 timer, men bringer dig frem til en naturmæssig perle.

Nam Cat Tien Nationalpark er et paradis for elskere af natur og udendørs aktiviteter. Parken dækker et af de største områder af tropisk regnskov i Vietnam og er hjemsted for mange sjældne planter og dyr, herunder asiatiske elefanter, solbjørne, gaur og en række mindre pattedyr.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / Aftensmad
Dag 7 Vandring ved Crocodile Lake Ta Lai Langhus
På denne heldagsvandretur gennem den vilde jungle går du på stier forbi små vandløb, bakkede partier og vulkanske klipper. Fra Ta Lai Longhouse vil den lokale guide føre dig gennem Nationalparken til Crocodile Lake.

Vel fremme kan du hvile et stykke tid og måske tage en rolig kanotur på søen, mens du forsøger at få øje på forskellige fugle, krokodiller og mange af de andre dyr der lever i junglen.

Turen tilbage til din overnatning foregår i en af parkens jeeps.

Bemærk: Denne vandretur er ikke tilgængelig i regntiden.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 8 Op i bjergene Du Parc Hotel
Det er tid til at tage afsked med junglen og fortsætte rejsen til den berømte højlandsby Dalat. Området her omkring område giver landets fineste te, kaffe og blomster.

På køreturen mod Dalat vil du hurtigt lægge mærke til ændringerne i landskabet, da du flytter dig fra det flade lavland til de skovklædte bjerge. Beliggende i 1500 meters højde, var Dalat engang den bjergby franskmændende tog til for undslippe storbyerne og nyde den friske luft.

I dag er Dalat hovedstaden for "vietnamesisk romantik" og her hvor mange par rejser til på deres bryllupsrejse.

Efter ankomst og indtjek på hotellet kan du vandre en rolig tur i byen og nyde den friske bjergluft.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 9 Cykling fra Dalat til Ninc Chu TTC Resort Premium
Før cykelturen starter, bliver du kørt i bil de første ca. 25 km. På cyklen går turen ad rolige landeveje mellem grønsagsterrasser, skovområder, kaffeplantager og meget mere. Frokost spises i en lille landsby inden der venter mere end 20 km hvor det går nedad bakke. Turen går gennem Ngoan Muc passet, som er kendt for at være et af de smukkeste i Vietnam.

Den spektakulære udsigt over bjergene er perfekt til billeder, så stop cyklen en gang i mellem og nyd omgivelserne.

I bunden af nedkørslen vil luftens temperatur naturligt være højere, og resten af dagens tur fortsætter i bil hen til hotellet.

Cykelstrækningen er ca. 65 km i alt, men der vil være følgebil med hele vejen, så du kan på ethvert tidspunkt vælge at stoppe cykelturen hvor du føler for det.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 10 Cycling fra Ninh Chu til Mui Ne Pandanus Resort
Forude venter strandene, men først byder programmet på en flot cykeltur på kystveje gennem fiskerlandsbyer.

Frokosten indtager du undervejs på en lokal restaurant. Efterfølgende bølger cykelturen videre, først gennem hvide sandklitter - kendt som Vietnams Sahara - og senere gennem røde sandklitter.

Igen i dag er følgebilen med hele vejen, så du vælger selv om du cykler op til 70 km, eller du hellere vil have et lift. Dagen både starter og slutter med et transfer i bil.

Inkluderede måltider: Morgenmad / Frokost / -
Dag 11 På stranden ved Mui Ne Pandanus Resort
Mui Ne er en tropisk strand med vidunderligt varmt vejr, så her er ideelt til svømning og afslapning. Du disponerer selv over dagen, så du kan slappe eller kaste du ud i at prøve dykning, windsurfing eller andre aktiviteter som de lokale udbyder.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 12 Til Saigon og videre mod Danmark
I dag er sidste mulighed for en dukkert i havet inden du køres til lufthavnen ved Ho Chi Minh City - en køretur på ca. 4,5 time.

Inkluderede måltider: Morgenmad / - / -
Dag 13 Ankomst i Danmark

Fra 23.000 DKK / voksen

+ 2.750 DKK for single rejsende

Prisen inkluderer

 • 2 nætter i Ta Lai Longhouse (delt stolpehus)
 • Cykel og hjelm
 • Båd cruise i Mekong Deltaet
 • Flyrejse København - Vietnam t/r
 • Al lokal transport i privat bil med chauffør med mindre andet er angivet
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter
 • Sim-kort og telefonhotline til lokal Topas ansat i Vietnam under hele rejsen
 • Alle overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Adgangsgebyrer på alle inkluderede udflugter
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke

 • Lommepenge og udgifter til drikkevarer
 • Udgifter til ikke inkluderede måltider (ca. USD 5-15 pr. måltid)
 • Visum
 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge til lokale guider/portere/chauffører

Indhent rejsetilbud

Indlæser indhold
Luk