Hoteller

Destination: Hue

Vedana Lagoon Resort & Spa Hue

Vedana Lagoon Resort & Spa Hue er et fuldstændig fantastisk sted placeret på en halvø hvor hele resortet har direkte adgang til vandkanten

5/5

Størrelse: 92 værelser

Som navnet indikerer er det placeret på kysten af en fredfyldt lagune mellem Hue og Hoi An. Designet er fantastisk og hotellets store pool med udsigt til vandet er blot en af de fantastiske ting på dette resort.

Resortet har selvfølgelig også en spa afdeling som er en stor del af oplevelsen hvor den buddhistiske filosofi Vedaná er kernen i deres spa. På resortet kan man desuden starte dagen ud med lidt yoga eller tai chi da resortet tilbyder sessioner af begge dele.

Værelser

Hele 11 forskellige værelses typer er der på dette hotel, i virkeligheden er det dog kun en af typerne der rent faktisk er værelser, resten er bungalows og villaer. Her kan man blandt andet få villaer på træ stylter ude over vandet eller en med privat pool oppe på bakkesiden.

Villaerne kan fås med 1,2,3 eller 4 værelser og kan derfor bruges uanset størrelsen af gruppen. Det er svært at finde steder med mere privatliv og afslapning end dette resort, det er simpelthen helt unikt.

Gastronomi

Resortet går ikke på kompromis med noget, heller ikke restauranter, Resortet har hele 5 forskellige steder hvor man kan spise.

”The Horizon Restaurant” ligger centralt i resortet hvorfra man kan nyde den betagende udsigt af den vietnamesiske natur når den er bedst. Restauranten tilbyder måltider både fra det lokale køkken men også vestlige retter.

”The Lantern House” er stedet for specielle oplevelser, her kan du være en del af en madlavningsklasse hvor kyndige kokke instruerer i at lave vietnamesiske specialiteter. Det er også muligt at få en privat middag hvis det er det der ønskes.

”The Twillight” denne restaurants lokation er blandt andet hvad der gør den så unik, placeret lige over vandet gør at den er perfekt til en romantisk middag, en barbecue middag eller blot noget ”afternoon tea”.

”Day Break Restaurant” er den store restaurant på stedet og er lokaliseret ved indgangen til hotellet. Her tilbydes både vietnamesiske og europæiske retter.

”RainBow Restaurant” er lokaliseret direkte over vandet og serverer vietnamesisk seafood i verdensklasse alt imens man kan nyde udsigten over vandet hvorfra ens middag kommer. At se solnedgangen herfra er helt fantastisk og helt sikkert et must try.

Der er også mulighed for at få en privat middag arrangeret i din villa eller bungalow ved forespørgsel.

Sidst men ikke mindst har hotellet en piano bar, her kan man nyde en drink og lyden af dejligt roligt klaverspil.

Oplevelser

Oplev Hues rige kulturelle arv, der omfavner kejserlige monumenter, enestående arkitektur og autentisk vietnamesisk historie.

Læs mere om oplevelser omkring Hue her.

Besøg Hue på denne pakkerejse

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person