Hoteller

Destination: Phu Quoc

Mango Bay Resort

Mango Bay Phu Quoc er et lækkert eco-resort, med en fantastisk beliggenhed i junglen og lige ud til kysten på den vidunderlige ø Phu Quoc

4/5

Størrelse: 44 værelser

Resortet ligger på vestkysten af Phu Quoc, øen er i nogle områder forholdsvist turistet men dette oplever man slet ikke på dette fantastiske resort. Selvom resortet er i den luksuriøse ende, mærker man tydeligt hvor stor en rolle naturen spiller på resortet

Det mærkes tydeligt hvordan hotellet er bygget som en eco lodge, hvor de fokusere meget på at være så klima neutrale som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. De arbejder tæt med at beskytte det vilde liv og naturen i området omkring, resortet er derudover primært drevet af solenergi og eco venlige systemer. Resortet har en vidunderlig spa afdeling og tilbyder også yoga så man fuldstændig kan slappe af.  

Værelser

Resortet er bygget op således at der både er værelser og private bungalows. På værelserne har man selvfølgelig sit eget værelse og toilet, men deler terrasse med de andre værelser. I deres bungalows og private villaer har man sit helt eget, de findes i forskellige størrelser så man kan bo enten et par eller grupper på 4-6 personer.  

Gastronomi

Resortet har to restauranter en placeret på stenene lige ud til vandet og den anden direkte på stranden. Ønsker man at lære mere om det vietnamesiske køkken kan man detage i deres madlavningskurser.

”On The Rock Restaurant” er restauranten der som navnet indikerer, ligger lige ud til vandet med en terrasse bygget hen over de sten der ligger lige ud til vandkanten. Restauranten er placeret så det er det perfekte sted at nyde solnedgangen imens man nyder god mad og vin.

Den anden restaurant ”On The Sand Restaurant” er restauranten der ligger lige ud til stranden hvor man kan nyde vietnamesisk BBQ, denne restaurant er fantastisk både om dagen og aftenen.

Oplevelser i Phu Quoc

Phu Quoc, beliggende i Den Persiske Golf i det sydvestlige Vietnam, er en tropisk perle kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og frodige jungler. Øen, der er Vietnams største, tilbyder en afslappende atmosfære med luksuriøse resorts og enestående solnedgange. Udover at være et strandparadis, er Phu Quoc også kendt for sin fiskesauceproduktion og naturskønne områder som Phu Quoc Nationalpark. En voksende destination, der appellerer til både afslapning og eventyr, gør Phu Quoc til et populært rejsemål i det sydøstlige Asien.

 

Læs mere om oplevelseri Phu Quoc her.

Strand ved Phu Quoc