Hoteller

Destination: Phu Quoc

Fusion Resort Phu Quoc

Fusion Resort på Phu Quoc er bygget med et formål, nemlig at tilbyde afslapning og service på højeste niveau

5/5

Størrelse: 130 villaer

Resortet er placeret langs stranden og er med sine moderne villaer, store saltvands pool og all inklusive spa et perfekt sted til at slappe af og blive forkælet. En stor del af resorts værdi ligger i spaafdelingen som hvor hele spamenuen er en inkluderet i værelsesprisen.

Her kan man få alle de spaoplevelser man kan drømme om, samt yoga, tai chi, qi gong og meditation. Resortets saltvandspool er desuden den største saltvandspool i verden.

Værelser

Værelser er ikke det rigtige ord til at beskrive overnatningsforholdene på dette resort. Alle værelserne er nemlig private villaer, med udsigt til enten havet, floden eller haven.

Alle villaer har privat pool og kan fås fra 1 soveværelse op til 5 afhængig af hvor mange man er afsted. Villaerne er indrettet i top kvilitet, i flot bungalow stil. Dette resort tilbyder altså perfekt ophold uanset om man er et par, en vennegruppe eller en familie.

Gastronomi

Fusion kæden har deres signatur ”breakfast, anywhere, anytime” filosofi, som betyder du hele dagen og natten kan få morgenmad, du kan få den i poolen, ved stranden, i spaen eller på sengen. Ønsker du en mere almindelig ”continental breakfast” serveres den om morgenen i deres restaurant.

”Pezcá” er resortets seafood restaurant, restauranten ligger med en panoramaudsigt over vandet, hvor man kan nyde skaldyr og fisk i verdensklasse imens man mærker brisen fra havet, lytter til bølgerne og nyder udsigten over det blå ocean.

”In Villa Dining” er som navnet indikerer det koncept hvor resortet tilbyder maden leveret direkte til din egen private villa. Her kan der også arrangeres ”BBQ-parties” hvor resortet vil grille privat ved din villa og hvor du uden at forlade den vidunderlige villa kan nyde en privat middag i disse vidunderlige omgivelser.

Resortet har også deres beach bar og soul kitchen som begge er steder hvor man kan slappe af, nyde udsigten alt imens man får en drink og nogle snacks. Hvis man ønsker en romantisk privat middag med stranden, tilbyder resortet også dette, hvor man med lanterner og solnedgang kan nyde en middag helt lige ned til vandet midt på stranden.

Oplevelser i Phu Quoc

Phu Quoc, beliggende i Den Persiske Golf i det sydvestlige Vietnam, er en tropisk perle kendt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og frodige jungler. Øen, der er Vietnams største, tilbyder en afslappende atmosfære med luksuriøse resorts og enestående solnedgange. Udover at være et strandparadis, er Phu Quoc også kendt for sin fiskesauceproduktion og naturskønne områder som Phu Quoc Nationalpark. En voksende destination, der appellerer til både afslapning og eventyr, gør Phu Quoc til et populært rejsemål i det sydøstlige Asien.

 

Læs mere om oplevelseri Phu Quoc her.

Strand ved Phu Quoc