HOI AN

Hoi An, måske den smukkeste by i Vietnam, og på UNESCO verdensarvsliste, ligger smukt velbevaret ved bredden af den fredfyldte Thu Bon flod.

Udflugter i Hoi An tilbyder alt fra rolige strande og madkultur til fascinerende fortid i denne historiske by.

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen, vi har som det eneste danske rejsebureau, egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening

Hvad skal man se i Hoi An

Det bugner af aktivitetsmuligheder i Hoi An. Træd indenfor i et af de vidunderligt velbevarede historiske kinesiske handelshuse for at få et glimt af Hoi Ans rige historie. Vælg frit blandt de utrolig mange restauranter og street food steder der serverer Hoi An klassikere som cao lau og my quang, og oplev det der gør Hoi An til en kulinarisk destination. Udforsk Hoi An på en gåtur gennem de lanterne fyldte gader hvor du vil føle dig placeret midt i en fotografs paradis..

Omgivelserne indbyder til endags opdagelsesture på to hjul blandt de mange små landsbyer der ligger gemt mellem søvnige veje og rismarker. Mindre åer som flyder sammen med hoved floden inviterer til opdagelse, som, når det gøres fra kajak i Hoi An, tilbyder de besøgende en chance til at se de lokales daglige liv fra en anderledes vinkel. Tilbage på land giver kokke undervisning en indsigt i kulinariske traditioner, og en chance til at spise egne kreationer, og indføjer sig i listen over topattraktioner i Hoi An.

Turen til Vietnam var vel tilrettelagt og ledet af en yderst inspirerende guide. Vi fik set alt, hvad vi havde håbet på. Især opholdet ved Mekongdeltaet og Halongbugten gjorde indtryk – og vi blev udfordret fysisk på trekking, cykel- og havkajakturene – en oplevelse for livet.

Oplev omgivelserne

Lidt længere væk findes et andet UNESCO sted, byen My Son er en charmerende samling af templer der er et vindue ind til en historisk civilization.

Hoi An er også et fantastisk sted at slappe af – smukke strande er lige ved siden af, med alt fra enkle open air spisesteder der tilbyder friskfanget fisk, til strand barer der serverer lokal øl og med internationalt køkken.