HANOI

Hovedstaden Hanoi byder dig velkommen med en rig variation af historiske, kulturelle og religiøse højdepunkter

Den fængende hovedstad Hanoi har været Vietnams historiske og politiske centrum i 1000 år. Heldigvis har det moderne Hanoi bevaret mange aspekter af byens gamle arv.

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen, vi har som det eneste danske rejsebureau, egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening

Old Quarter i Hanoi

Det travle “Old Quarter”, som har været en handelsmæssig kedel i mere end 800 år, bliver ved med at være det bedste sted at få den ægte oplevelse af Hanoi. Her ligger templer, markeder og gadehandlere side om side med karakteristisk arkitektur, mens fredfyldte søer omringet af løbere, tai chi udøvere og slentrende folk leverer et fredfyldt pusterum fra byens hektiske liv.

Der findes få steder i verden, hvor det er bedre at nyde mad og drikke. Hanoi rummer en café kultur der matcher europæiske hovedstæder og byder på street food oplevelser der vækker genklang verden over. For gastronomer er en tur rundt til Hanois street food steder et must.

Turen til Vietnam var vel tilrettelagt og ledet af en yderst inspirerende guide. Vi fik set alt, hvad vi havde håbet på. Især opholdet ved Mekongdeltaet og Halongbugten gjorde indtryk – og vi blev udfordret fysisk på trekking, cykel- og havkajakturene – en oplevelse for livet.

Hanoi insight tours

Den Røde Flods delta omringer det travle bymiljø med mange små kunsthåndværk landsbymiljøer. De udgør en perfekt ramme om en dagstur når du besøger Hanoi.

Topas Travel tilbyder guidede Hanoi ture og Hanoi sightseeing. Tag med Topas Travel på endags ture rundt i Hanoi, og vi vil introducere dig for de mange aspekter af byen som gør det til et så berusende sted at bo og besøge.