HALONG BUGTEN

Et magisk landskab af tusindvis af små og store kalkstensøer der rejser sig dramatisk fra det rolige grønne vand - Halong Bay er ubetinget en af Vietnams hovedattraktioner, og med god grund

Stig ombord på en klassisk båd og bliv sejlet ind i drømmelignende omgivelser, cruisende mellem bundløse grotter, gemte strande og flydende fiskerlandsbyer endda med skoler der vugger stille på vandet.

Dagstur eller minicruise - Halong eller Lan Ha bugten

Tag en dagstur til Halong Bay eller inkludér overnatningen på et Halong Bay cruise med Topas Travel og du vil opleve de mest fredfyldte områder inklusive Bai Tu Long og Lan Ha som har det samme eventyrlige sceneri som de mere velkendte ture, men med meget færre turister. Oplev magiske solnedgange og start næste dag roligt med tai chi på skibsdækket i solopgangen.

Læs mere om Lan Ha Bugten

OPLEVELSER I HALONG-BUGTEN


Halong-bugten er et af Vietnams mest populære turistmål og er kendt for sin naturskønhed og kulturelle betydning.

UNESCO World Heritage Site

Aktive rejsende kan tilvælge kajakken som fartøj, hvilket gør de majestætiske kalkstens klipper endnu mere dramatiske når de opleves fra vandniveau.

En anden topattraktion på en Hanoi til Halong Bay tur er Cat Ba Island. Tag på vandring i junglen med mulighed for at opleve vilde dyr på nærmeste hold, og er du heldig ser du den meget sjældne og truede Cat Ba Langur. Kom højt til vejrs på en af de mange klatreruter i den imponerende Butterfly Valley, eller tag til stranden og kom helt ned i gear.  

Historisk interesserede på Halong Bay dags cruise kan sætte kurs mod Cannon Fort, som i tillæg har imponerende udsigt, mens Hospital Cave tager de besøgende med tilbage i tiden til hvor hulen husede patientafdelinger og operationsstue hugget i stenene.

Familieferie i Vietnam


I denne komplette familierejse kommer I både til hovedstaden Hanoi, bjergene i Sapa, på minicruise i Lan Ha Bay og strandferie i Hoi An.

15 dage fra 21.500 DKK /person

Den store Vietnam-rundrejseDenne aktive rejse går i dybden med fantastiske Vietnam – landets historie, kultur og natur.

20 dage fra 29.500 DKK /person

Højdepunkter i Vietnam


Denne aktive rejse fra nord til syd i Vietnam, præsenterer dig for alt det bedste i landet – uanset om du vil dykke ned landets historie, kultur eller natur.

17 dage fra 26.500 DKK /person

Få skræddersyet din drømmerejse til Vietnam

Få et uforpligtende tilbud