HALONG BUGTEN

Et magisk landskab af tusindvis af små og store kalkstensøer der rejser sig dramatisk fra det rolige grønne vand - Halong Bay er ubetinget en af Vietnams hovedattraktioner, og med god grund

Stig ombord på en klassisk båd og bliv sejlet ind i drømmelignende omgivelser, cruisende mellem bundløse grotter, gemte strande og flydende fiskerlandsbyer endda med skoler der vugger stille på vandet.

Dagstur eller minicruise - Halong eller Lan Ha bugten

Tag en dagstur til Halong Bay eller inkludér overnatningen på et Halong Bay cruise med Topas Travel og du vil opleve de mest fredfyldte områder inklusive Bai Tu Long og Lan Ha som har det samme eventyrlige sceneri som de mere velkendte ture, men med meget færre turister. Oplev magiske solnedgange og start næste dag roligt med tai chi på skibsdækket i solopgangen.

Læs mere om Lan Ha Bugten

UNESCO World Heritage Site

Aktive rejsende kan tilvælge kajakken som fartøj, hvilket gør de majestætiske kalkstens klipper endnu mere dramatiske når de opleves fra vandniveau.

En anden topattraktion på en Hanoi til Halong Bay tur er Cat Ba Island. Tag på vandring i junglen med mulighed for at opleve vilde dyr på nærmeste hold, og er du heldig ser du den meget sjældne og truede Cat Ba Langur. Kom højt til vejrs på en af de mange klatreruter i den imponerende Butterfly Valley, eller tag til stranden og kom helt ned i gear.  

Historisk interesserede på Halong Bay dags cruise kan sætte kurs mod Cannon Fort, som i tillæg har imponerende udsigt, mens Hospital Cave tager de besøgende med tilbage i tiden til hvor hulen husede patientafdelinger og operationsstue hugget i stenene.

Byg din egen rejse til Vietnam

Når du rejser til Vietnam med Topas får du:

Kvalitet

Topas er med dig hele vejen: Vi har som det eneste danske rejsebureau egne kontorer, hoteller og logistik i Vietnam og det igennem 20 år.

Service

Topas i Danmark og Vietnam leverer et højt serviceniveau, fra grundig afrejseinformation, direkte kontakt imens du er på rejse og til du er vel tilbage i Danmark.

Garanti

Som rejsende med Topas er din rejse dækket af Rejsegarantifonden. Topas er også medlem af Dansk Rejsebureau Forening.